Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Flom- og jordskredvarsel

Fra natt til torsdag ventes mye nedbør som regn og snøsmelting på grunn av stigende temperatur. Dette vil føre til økende vannføring og flom på gult nivå.
Flom

Små og mellomstore vassdrag i lavereliggende strøk er mest utsatt. Det ventes ikke flom i de store vassdragene som drenerer fjellområdene. Gult nivå er laveste varslingsnivå, og innebærer at det kan oppstå lokale oversvømmelser og flomskader. Rensing av dreneringsveier og stikkrenner anbefales.

Sist oppdatert 21.11.17 - 12:55 av May Lene Vestbøstad