Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Linda Lindås Mydland
Saksbehandler / Kart matrikkel

Nye adresseparseller

I forbindelse med adresseringsprosjektet har administrasjonen vedtatt utforming av ca 90 adresseparseller for Sokndal kommune.
Sokndal 5 (L)(256158)

Har du lyst å sette deg inn i hvilken adresseparsell du (og naboen) tilhører kan du besøke https://kommunekart.com/klient/sokndal/adresser Alternativt kan du åpne pdf-filenene nederst og se adresseparsellinndelingen der.

På kartene - både de i pdf format og digitalt kart -  vil en kunne skille adresseparsellene fra hverandre på fargen for veglinjen. Alt som har samme farge og som henger sammen i en veglinje – er en adresseparsell.

200 meter fra starten på adresseparsellen – vil det være en merkelapp, hvor identen til vegen står oppgitt med sorte typer – 4 siffer. Denne identen finnen en igjen i vedlegg «oversikt veier» som tekstlig beskriver hver adresseparsell.

Sorte prikker over fargelagt veglinje vil vise hva som er definert som hovedtraseen til adresseparsellen. Veglinjer med samme farge - men uten sorte prikker – er dermed sideveger til adresseparsellen. Hver av de sorte prikkene ligger 100 meter fra hverandre – og vil bli benyttet som hjelpemiddel for tildelingen av husnummer etter avstandsprinsippet.

Disse kartografiske regler forteller dermed – hvilken adresseparsell det er snakk om, hvor den starter, hvor den slutter, hva som er hovedtrasee og hva som er sideveger.  Merk at det kun er nye adresseparseller som er vist med ny ident (4-siffer nummer), og at eksisterende adresseparseller ikke får noen endringer i denne omgang.

Adresseutvalget er nå i gang med å jobbe frem navn til hver enkelt av disse adresseparsellene – og spørsmål omkring navnsettingen rettes derfor til Adresseutvalget postmottak@sokndal.kommune.no

Delegert vedtak - Adresseparseller

Oversikt - Nye adresseparseller