Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Ny kommunepsykolog

Sokndal kommune er veldig fornøyd med at nytilsatt kommunepsykolog Susana Nascimento nå er på plass!
Susana

Hun har kontor på psykisk helsetjeneste der hun skal ha et fagansvar for tjenesten.

Susana er en veldig dyktig psykolog med lang erfaring. Helse- og velferdsleder Sigmund Hadland jr. er veldig fornøyd med at Susana nå er på plass og komplementerer det fra før dyktige teamet i psykisk helsetjeneste. Det at vi som første kommune i Dalane får på plass kommunepsykolog viser at vi satser på psykisk helse, og jobber målrettet for å gi våre innbyggere best mulig tjenester.

Sist oppdatert 05.01.18 - 08:44 av Eline Nesvåg