Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Linda Lindås Mydland
Saksbehandler / Kart matrikkel

Begjæring om oppdeling i eierseksjoner/reseksjonering - Nytt skjema fra 1.1.18

Som følge av ny forskrift om bruk av standardisert søknad om seksjonering, avvikles eksisterende skjema: Begjæring om oppdeling i eierseksjoner/reseksjonering  (703034e).
Skjema seksjonering

Som det fremgår av forskriften skal søknad om seksjonering og reseksjonering sendes på skjema som Kommunal- og moderniseringsdepartementet fastsetter. Departementet har laget ett skjema for søknad om førstegangs seksjonering og ett skjema for søknad om reseksjonering.

Ny forskrift er gjeldende fra 01.01.2018 og eksisterende skjema avvikles umiddelbart.

Søknadskjema og veiledning

Sist oppdatert 01.03.18 - 12:39 av Eline Nesvåg