Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Anders Grøndahl
IKT-Rådgiver

Dårlig internettilgang/mobildekning?

Hjelp oss å kartlegge dekningen i kommunen
pc-brett-mobil

nKom, som har myndighetsansvaret for bredbånd og wifi utbygging i Norge, ønsker å få bedre informasjon og bakgrunnsdata om hvor det er dårlig internettgang.

For å få til dette har de utviklet en egen app som kan lastes ned på mobilen. Appen måler hastighet, og målepunktene og data samles i et kart på appen. Appen samler ikke informasjon om person eller enhet som måler, kun posisjon og hastighet.

For å få en god oversikt i Sokndal kommune på internettilgang/mobildekning ber vi om hjelp fra innbyggerne. Last ned appen, Nettfart, og foreta målinger hvor som helst i Sokndal kommune.

Nettfart tar hensyn til om du er på trådløst nett eller GSM nett, så det er bare å måle i vei.

Du kan også måle kablet internettforbindelse hjemme.  Dette gjøres på nettsiden nettfart.no
Også disse måleresultatene blir registrert.

Alle innsamlede data vil kunne være med å danne grunnlag som vi kan bruke i forhandlinger med teleleverandørene for videre utbygging i kommunen.

Last ned fra App Store
Last ned fra Google play