Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Vannforbruket i Sokndal kommune

På grunn av langvarig tørke har det kommunale vannverket nådd maksgrensen for å kunne opprettholde nok produksjon av tilstrekkelig mengde vann gjennom UV – anlegget.
Sokndal

Forbruket må derfor reduseres kraftig hvis en skal klare å opprettholde nok produksjonen samt kunne fylle høydebassenget.

Høydebassenget benyttes også som slukkevann i tilfelle brann.

Sokndal kommune ber derfor kommunens innbyggerne, som er tilkoplet kommunalt vannforsyning, om å redusere vannforbruket fra i dag, 17. juli 2018.

Dersom dette ikke har ønsket effekt ser vi oss dessverre nødt til å innføre vanningsforbud slik det allerede er gjort i mange kommuner – eventuelt innføre sonevanning.

Vi håper at dere har forståelse for dette og takker på forhånd for din hjelp.

Sist oppdatert 17.07.18 - 14:54 av May Lene Vestbøstad