Hjertestarterregister
Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage
Søknadskjema for redusert foreldrebetaling i barnehage
Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019
Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Stenging av Strandgaten
Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Bli bøssebærer!
Bli bøssebærer! Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon søndag 21. oktober. Meld deg på til ...

Stenging av Strandgaten

Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Strandgaten 2

Dette grunnet større bevegelser i mur under veien og utfall av stein. Sokndal kommune har blitt anbefalt stenging av vei etter en rasvurdering av rådgivende ingeniører. Det vil bli holdt åpent et lite felt for gående. Veien vil være stengt inntil videre beskjed.

Vi oppfordrer flest mulig til å parkere på utsiden av sperringene og begrense trafikken over Sogndalstrand bru.

Kommunen vil fortløpende oppdatere hjemmeside og facebook side med informasjon og veien videre. Dersom det er noen spørsmål så er det bare å kontakte Sokndal kommune.

Sist oppdatert 05.10.18 - 13:51 av Martin Brunvatne