Badevann
Prøvene av badevann tatt på de kommunale badeplassene 17. juni i Åna-Sira, Halen og Linepollen er ...
Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!

Rullering av trafikksikkerhetsplan

Kjærlighedsvego i Sokndal - uke 39- Foto: Anne Lise Grastveit © Sokndal kommune

Rullering av Trafikksikkerhetsplanen i Sokndal.

Sokndal kommunes trafikksikkerhetsplan skal rulleres og i den forbindelse trenger vi innspill fra deg. Vi ønsker å kartlegge farer og problemer i tilknytning til veier, gang- og sykkelstier, parkeringsplasser m.m. i hele kommunen.

Disse opplysningene vil bli lagt til grunn for videre arbeid med planen. Det ønskes innspill fra flest mulig brukere/brukergrupper.

Det er ønskelig at forslagene beskriver problemet/faren så godt som mulig, gjerne med bilder, og med forslag til tiltak som kan avhjelpe situasjonen.

Frist for innspill til planen er satt til 15. februar 2019.

Innspill kan sendes  til Sokndal kommune, Gamleveien 20, 4380 Hauge i Dalane eller på e-post postmottak@sokndal.kommune.no

Trafikksikkerhetsutvalget i Sokndal

Sist oppdatert 16.01.19 - 09:58 av Øystein Løvø