Badevann
Prøvene av badevann tatt på de kommunale badeplassene 17. juni i Åna-Sira, Halen og Linepollen er ...
Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!

Susana Nascimento
Kommunepsykolog

Livskvalitetsundersøkelse

Sokndal kommune ønsker å kartlegge opplevd livskvalitet i kommunen, så vi kan tilby tjenester og iverksette tiltak som fører til økt livskvalitet for alle som bor i kommunen.
Familie

Vi har fått skjemaet fra Verdens helseorganisasjon. Skjemaet kartlegger forskjellige områder av livskvalitet, som fysisk og psykisk helse, selvstendighet, sosiale relasjoner, miljø og åndelighet.

Ditt ærlige svar er viktig for at vi skal få et godt bilde av dine opplevelser. Vi vil med dette oppdage behov/svakheter som vi må jobbe med.

Skjema kan hentes ved inngangen til kommunehuset, og leveres der eller i grå postkasse utenfor hovedinngang.

Din deltakelse er viktig. Takk for hjelpen.

Resultater vil bli publisert når undersøkelsen er ferdig.

Sist oppdatert 11.01.19 - 08:29 av Eline Nesvåg