Badevann
Prøvene av badevann tatt på de kommunale badeplassene 17. juni i Åna-Sira, Halen og Linepollen er ...
Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!

Måledata fra kalkdoserere

Sokndal kommune har laget en nettside hvor det publiseres statistikk fra målestasjoner i elver i kommunen.
KALKIS

I første omgang er det anlegget rundt kalkdosereren på Løtoft som sender data - men systemet er bygget for flere.

Hvert 5. minutt sender målestasjonen data, og nettsiden oppdateres automatisk. Her kan man få vite ph-verdier, temperatur, vannføring og elvenivået. Dette er nyttig informasjon, spesielt for laksefiskere.

Nettsiden er under stadig utvikling, og vi holder for tiden på og forbedre graf-visningen.

IKT-Lærlingen har hovedansvaret for nettsiden. Ved nye idéer/spørsmål/feilmeldinger kontaktes Viktor V. Støle på e-post: Oversikt over ansatte.

Sjekk ut nettsiden her:
Klikk her for å åpne siden i nytt vindu

Sist oppdatert 23.05.19 - 22:46 av Viktor Vestbøstad Støle