Nils Jacobsen
Næringssjef

Kjærlighedsvego - gje kjærlighed heila åre!

Kjærlighedsvego ble startet i 2003 av Olav M. Lundø. Den arrangeres hvert år i uke 39. I 2012 ble Kjærlighedsvego arrangert for 10. gang. Tanken er å vise omsorg og ta godt vare på hverandre. Ikke bare i uke 39, men hele året. Derfor er mottoet: Kjærlighedsvego i Sokndal - gje kjærlighed heila åre. Har du tanker/forslag/idèer eller noe du ønsker å bidra med, ta kontakt med et av medlemmene i komitèen for Kjærlighedsvego: Olav M. Lundø, Geir-Arne Berg, Tone Merethe Nesvåg eller Nils Jacobsen.

Kjærlighedsvego engasjerer veldig mange i Sokndal:

• Barnehager som lager hjerter som henges opp i trær i sentrum og i kjærlighedstreet i Parken.
  • Skolen som lager kaker som selges til kommunen og butikker for utdeling til kunder og endel arrangement i regi av skolen.
  • Lag/foreninger som deltar på ulike arrangement, som for eksempel Cittaslow søndag og Sokndal Musikkfestival.
  • Sokndal Næringsforening som deltar under Cittaslow søndag, markedsdag, markedsdag på Bøsenteret/eldresenter, tilbud i butikkene, hjerter i butikkene m.v.
  • Sokndal kommune som har hjerter i kontorvinduene, rød løper inn til rådhuset m.v.

De ulike dagene har fått egne navn:

• Hold deg i form dagen
  • Cittaslow-søndag
  • Rød dag
  • Seniordagen
  • Klemmedagen
  • Rosenes dag
  • De unges dag
  • Markedsdag
  • Unn deg en tur i Guds frie natur dag

Program for Kjærlighedsvego 2014.

Sist oppdatert 12.09.14 av Nils Jacobsen