Politikk

Gjestekai på Malmkaien i Rekefjord- Foto: Nils Jacobsen © Sokndal kommune

Under menypunktet Møteplan og sakslister har vi samlet aktuelt stoff om den politiske virksomhet i Sokndal kommune.

Her kan du velge blant følgende menyfaner:

Møteplan
Du får her en oversikt over møteplanen for inneværende år, ordnet etter utvalg og ukenummer. Når du klikker på et ukenummer, får du en liste over alle møtene den uken. Ved å klikke på et av utvalgene får du mer informasjon om det aktuelle møtet.

Sakspapirene med vedlegg ligger som en PDF-fil. Denne filen finner du øverst i bildet under sakskart der alle sakene for møtet kommer opp. Du kan her skrive ut alle dokumentene. Sakskartet viser bokmerker slik at du kan gå direkte til aktuell sak. Når protokollen etter møtet er ferdig vil status vise at sakspapirene er påført vedtak.

Saker
Her kan du søke etter saker som er behandlet i kommunen. I tittelfeltet kan du skrive inn ord som forekommer i tittelen på saken du leter etter. Ved å trykke på 'søk' får du opp en liste over sakene som passer med søkekriteriet. Ønsker du flere alternativer, kan du klikke på 'avansert søk'-lenken. Når du har fått listen over saker, kan du klikke på 'detaljer'-lenken for å få mer informasjon om saken, samt en liste over dokumenter som er knyttet til saken.

Dokumenter
Her kan du søke etter dokumenter i sakssystemet til kommunen. I titelfeltet kan du skrive inn ord som forekommer i tittelen på saken du leter etter. Ved å trykke på 'søk' får du opp en liste over sakene som passer med søkekriteriet. Ønsker du flere alternativer, kan du klikke på 'avansert søk'-lenken. Ønsker du flere alternativer, kan du klikke på avansert-lenken. Når du har fått listen over dokumenter, kan du klikke på 'Dok'-lenken for å få mer informasjon om et dokument, eller 'Sak'-lenken for å få informasjon om saken dokumentet er knyttet til.

Når det gjelder tilgang til selve dokumentet fås dette ved forespørsel til Servicekontoret eller til postmottak@sokndal.kommune.no

Det er kun offentlige dokumenter som er oppe til politisk behandling som er direkte tilgjengelige for innsyn.

Partier
Her ser du en oversikt over alle partiene i kommunen. Du kan få en liste over alle representantene for et bestemt parti ved å klikke på partinavnet.

Utvalg
Her ser du en oversikt over alle utvalg i kommunen. Dersom du klikker på et utvalg, får du opp en liste over alle politikere i dette utvalget. Du kan klikke på overskriftene 'Parti' og 'Navn' for å endre sorteringskriteriene.

Personer
Her kan du søke etter politikere og ansatte i kommunen. Du kan søke etter navn, tittel, avdeling og telefonnummer ved å fylle ut de respektive feltene. Du kan så klikke på 'detaljer'-lenken på den personen du ønsker mer informasjon om.

Sist oppdatert 21.11.12 - 14:51 av Nils Jacobsen