Kontaktperson

Nils Jacobsen
Næringssjef
Tlf. 51 47 06 16

Aktiviteter i Sokndal

Sokndal innbyr til mange aktiviteter. Unike fiskemuligheter i innlandsvann, sjø og lakseelv. Mange flotte turområder. Sykkelturer på veier med lite trafikk. Kanopadling i en rekke innlandsvann.

Sogndalstrand Golfbane ligger idyllisk plassert på Kjelland, nær Sogndalstrand. Banen er slopet av Norsk Golfforbund og har 4 par 3 hull og 2 par 4 hul. Selv om størrelsen er begrenset, vil du finne utfordringer også som øvet golfspiller. Banen er åpen for spill hele året.

Fiske. Gode fiskemuligheter i innlandsvann, sjø og lakseelva Sokna.

Kjøp av fiskekort i innlandsvann.

Kjøp av fiskekort i lakseelva Sokna.

MS Sjødis er en sertifisert fiskeskøyte for 12 personer. Kan leies til fisketurer eller turkjøring. I tillegg er det 3 robåter m/redskap til leie. For mer informasjon Nesvaag Sjø- og Motormuseum.

Dykking er det gode muligheter for mange steder utenfor kysten.

Gode turmuligheter i flott turterrenge. Mange merkede turløyper og toppturer. Dalane Friluftsråd. Informasjon om en rekke merkede turløype finner under Opplev Sokndal

Sogndalstrand Havrafting har en hurtiggående båt som brukes til spenning og opplevelser langs Dalanekysten.

Malmtoget har 2 vogner, plass til 36 passasjerer. Kan leies av grupper. Kontakt Annetur

Gjestekai. På Malmkaien i Rekefjord er det moderne gjestekai med moderne sanitæranlegg. På gjestekaien finnes sykler til gratis utlån. På Sogndalstrand finnes gjestekai innenfor moloen med moderne sanitæranlegg.

Sykling. I Sokndal finnes en rekke fine muligheter for sykling. Veiene i Sokndal er lite traffiksert og passer godt for syklilng. Sykkelløypa Nordsjøløypa - The North Sea Cycle Route - går gjennom Sokndal. Sogndalstrand Kulturhotell har 20 sykler til utleie. Ved gjestehavnen på Malmkaien finnes noen sykler til utlån.

Utendørs teater i Sogndalstrand Amfi 2. og 3. helgen i august 2018. Regi Torfinn Nag. Skuespillere: Anette Hoff, Lisa Uhlèn, Torfinn Nag og Henrik Bjelland. I tillegg medvirker 70 amatørskuespillere og medhjelpere, hester, seilbåt m.v. Kjøp av billett

Arrangement i regi av Sogndalstrand Kulturhotell

Sist oppdatert 02.07.18 - 13:20 av Nils Jacobsen